אין לי מושג.

טוב, בקצרה. אני שילוב מוזר שבין חנון פיזיקאי חובב מד"ב ופנטזיה לבין עקר בית חובב בישול, אוכל ואלכהול.

שמנמן, חביב ואוהב אוכל טוב וסרטים או סדרות טובים\ות.

לא מפחד לנסות דברים חדשים, ואוהב לעשות נסיונות במטבח (שפעמים רבות לא צולחים).

עכשיו, באשמת בנזוגי הטבעוני – אני עושה הרבה נסיונות בבישול טבעוני וגם בציור קומיקס (טוב, זה לא ממש אשמת אהובי).

אז זה אני פחות או יותר. מקוה שתהנו…

מודעות פרסומת

»

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

    חח

  2. goolash הגיב:

    עד השורה הרביעית זה היה תיאור כמעט מדויק של החבר הכי טוב שלי…
    תודה על המתכונים ותתחדש על הבלוג (:

  3. לסבית לא מתורבתת הגיב:

    איזה בלוג דוב טוב!

  4. FoodsDictionary הגיב:

    אודה לך ליצירת קשר.
    תודה!

  5. היי משהו דב,

    שמי נעה , אני מנהלת תחום מתכונים וכתבות אוכל. באתר Picrest.co.il
    נשמח לשתף אותך באתר החדש שלנו. שם תוכלו לעלות פוסטים כולל תמונה של כל מנה ומנה מהאתר שלך. בתמורה תקבלו לינק לכתבה או למתכון.
    ההרשמה לאתר והעלאת התמונות הנה בחינם.
    המטרה היא, ליצור טראפיק ייחודי וממוקד לאתרי אוכל ומתכונים עם צילומי אוכל מיוחדים (ארט).
    כל המתכונים, כל הבלוגרים, וכל כתבות האוכל במקום אחד!
    כבר היום נמצאים באתר מיטב הבלוגרים ואתרי המתכונים הטובים ברשת.
    נשמח לארח אותך אצלנו באתר..

    בברכה,
    נעה, מנהלת תחום מתכונים וכתבות אוכל. באתר Picrest.co.il

  6. bonbonyetta הגיב:

    אני כל כך מקווה שאתה גר קרוב אלי ועושה משלוחה…:-)

  7. אור הגיב:

    איזה בלוג מעולה! תודה לך

  8. היי דוב,
    תודה על הבלוג הטעים, המעניין והמרגש. אני בדרך כלל בורחת מסיפורים מקדימים במתכונים אבל כאן נתפשתי במילים הראשונות. אהבתי גם את הדיוק האובססיבי המשקף כבוד ואכפתיות למי שקורה אתך. תודה על התמונות, על ההנחיות ועל הסיפורים. אני מחכה לפוסטים הבאים.

  9. שירה הגיב:

    אין לך אולי פייסבוק?
    נוח יותר שהמתכונים בניוזפיד מאשר במייל פשוט…

  10. Jewishgirl הגיב:

    הי דוב, הבלוג שלך נקרא גם בארה״ב הרחוקה! תודה על המתכונים.

  11. דוד הגיב:

    היי דובי (לקרוא Dovi),
    תגובת בנזוגי (שאינו טבעונים או צמחוני): "וואוו, כמה טעים, לא מאמין שאין בזה בשר, והקישקע, שלא נדבר כמה הוא בטעם 'אמיתי'."
    בקיצור הכנתי בפעם הראשונה את הצ'ונט (והקישקע) שלך, ויצא מעלף.
    בנזוגי מאד מאד מודה לך (על המתכון) ולי על הביצוע.
    ואני על המחמאות.

    תודה רבה.

  12. אבי הגיב:

    כל הכבוד על הבלוג היפה ועל המתכונים המוצלחים: אני מזדהה באופן אישי עם הרבה נושאים ומאמרים- גם אני הומו. אוהב בישול ובשנים האחרונות הופך להיות טבעוני בהדרגה…כן, יש חיה מוזרה שכזו: הומו טבעוני 🙂

  13. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

    היי יש לי שאלה אליך, יש אפשרות לדבר בפרטי?

  14. […] מקור: מי אני, מה אני […]

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s