אין לי מושג.

טוב, בקצרה. אני שילוב מוזר שבין חנון פיזיקאי חובב מד"ב ופנטזיה לבין עקר בית חובב בישול, אוכל ואלכהול.

שמנמן, חביב ואוהב אוכל טוב וסרטים או סדרות טובים\ות.

לא מפחד לנסות דברים חדשים, ואוהב לעשות נסיונות במטבח (שפעמים רבות לא צולחים).

עכשיו, באשמת בנזוגי הטבעוני – אני עושה הרבה נסיונות בבישול טבעוני וגם בציור קומיקס (טוב, זה לא ממש אשמת אהובי).

אז זה אני פחות או יותר. מקוה שתהנו…

תגובה אחת »

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

    חח

  2. goolash הגיב:

    עד השורה הרביעית זה היה תיאור כמעט מדויק של החבר הכי טוב שלי…
    תודה על המתכונים ותתחדש על הבלוג (:

  3. לסבית לא מתורבתת הגיב:

    איזה בלוג דוב טוב!

  4. FoodsDictionary הגיב:

    אודה לך ליצירת קשר.
    תודה!

  5. היי משהו דב,

    שמי נעה , אני מנהלת תחום מתכונים וכתבות אוכל. באתר Picrest.co.il
    נשמח לשתף אותך באתר החדש שלנו. שם תוכלו לעלות פוסטים כולל תמונה של כל מנה ומנה מהאתר שלך. בתמורה תקבלו לינק לכתבה או למתכון.
    ההרשמה לאתר והעלאת התמונות הנה בחינם.
    המטרה היא, ליצור טראפיק ייחודי וממוקד לאתרי אוכל ומתכונים עם צילומי אוכל מיוחדים (ארט).
    כל המתכונים, כל הבלוגרים, וכל כתבות האוכל במקום אחד!
    כבר היום נמצאים באתר מיטב הבלוגרים ואתרי המתכונים הטובים ברשת.
    נשמח לארח אותך אצלנו באתר..

    בברכה,
    נעה, מנהלת תחום מתכונים וכתבות אוכל. באתר Picrest.co.il

  6. bonbonyetta הגיב:

    אני כל כך מקווה שאתה גר קרוב אלי ועושה משלוחה…:-)

  7. אור הגיב:

    איזה בלוג מעולה! תודה לך

  8. היי דוב,
    תודה על הבלוג הטעים, המעניין והמרגש. אני בדרך כלל בורחת מסיפורים מקדימים במתכונים אבל כאן נתפשתי במילים הראשונות. אהבתי גם את הדיוק האובססיבי המשקף כבוד ואכפתיות למי שקורה אתך. תודה על התמונות, על ההנחיות ועל הסיפורים. אני מחכה לפוסטים הבאים.

  9. שירה הגיב:

    אין לך אולי פייסבוק?
    נוח יותר שהמתכונים בניוזפיד מאשר במייל פשוט…

  10. Jewishgirl הגיב:

    הי דוב, הבלוג שלך נקרא גם בארה״ב הרחוקה! תודה על המתכונים.

  11. דוד הגיב:

    היי דובי (לקרוא Dovi),
    תגובת בנזוגי (שאינו טבעונים או צמחוני): "וואוו, כמה טעים, לא מאמין שאין בזה בשר, והקישקע, שלא נדבר כמה הוא בטעם 'אמיתי'."
    בקיצור הכנתי בפעם הראשונה את הצ'ונט (והקישקע) שלך, ויצא מעלף.
    בנזוגי מאד מאד מודה לך (על המתכון) ולי על הביצוע.
    ואני על המחמאות.

    תודה רבה.

  12. אבי הגיב:

    כל הכבוד על הבלוג היפה ועל המתכונים המוצלחים: אני מזדהה באופן אישי עם הרבה נושאים ומאמרים- גם אני הומו. אוהב בישול ובשנים האחרונות הופך להיות טבעוני בהדרגה…כן, יש חיה מוזרה שכזו: הומו טבעוני 🙂

  13. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

    היי יש לי שאלה אליך, יש אפשרות לדבר בפרטי?

  14. […] מקור: מי אני, מה אני […]

  15. גלית הגיב:

    הי דוב,
    את לא מכירה אותי (ברור) אבל אני מכירה מעט אותך (גם ברור, לא?) וחשבתי שהגיע הזמן לומר תודה:

    לטיבעוניות/טבעונים האהובים שלי,

    רציתי להגיד תודה!

    חלפה שנה מאז פסח שעבר. הלכתי בשבילים והבנתי שנגמרו לי התרוצים.

    עד אז הייתי צמחונית רוב חיי ותמיד אמרתי שאולי פעם אהיה צדיקה ואהפוך לטבעונית, אבל זה בטח לא יקרה כי אני אוהבת מידי קפה (עדיף עם חלב) ולאפות (עדיף עם חמאה ושמנת).

    אבל פתאום, בבת אחד, נגמרו לי התרוצים, ועם סיום החג הפכתי לטבעונית (מה שאומר שגם ארבעת הגברים שלי אוכלים בעיקר אוכל טבעוני).

    ואיך הופכים לאמא מבשלת טבעונית? מגגלים… ושם מצאתי אתכן.

    ואתן, בחן ובנועם, שלחתן אותי לקניות (בלי לפשוט את הרגל) ולנסיונות קולינריים (שחלקם הגיעו לפח, אבל רובם נאכלו בתאבון). עזרתן לי להבין מה יהיה טעים וטוב למשפחה שלנו ומה פחות יתאים ובפרגון אמיתי הרצתן אותי בין בלוג אחד למשנהו, כשאתן מרעיפות מחמאות כנות זו על זו.

    אז חלפה שנה. הטבעונות החלה בקלות והמשיכה בחדווה. אתגר הפסח הצליח וגם האתגר האישי שלי- שתמיד יהיה בבית את מה שהבעל והבנים אוהבים לאכול (כלומר: אוכל אמיתי) ואת מה שאני אוהבת (כלומר: קפה ועוגה), והגיע הזמן לומר לכן תודה- אתן, שהייתן אלמוניות ונהפכתן מוכרות, ועזרתן לי לגלות את מה שצריך בלי הרבה מאמץ.

    תודה במיוחד

    לשקמה מ Tivon Eat(הקרויה במחברת שלי שקמה הטבעונית)

    למורן מ Veagan high tech mom

    לאולגה מהמרכיב הסודי

    לנופר מלא על החסה לבדה

    לאורי שביט מטבעוניות נהנות יותר

    וגם לדוב ממשהו דוב, שתחליף הביצים שלו הקל עלי את הבישול והאפיה.

    אני לא פעילה ברשתות החברתיות, אבל היה לי חשוב להודות לכן.

    שיהיה חג שמח ובריאות (לאנשים ולחיות…),

    גלית

    • דוב משהו הגיב:

      תודה רבה לך גלית.
      זה כה נהדר לשמוע מחמאות על העבודה שאנחנו עושים ולדעת שנהנים ממנה.
      (וגם אני משתמש המון בתחליף הביצים שלי. תמיד יש לי צנצנת שלו בארון האפיה)

כתוב תגובה למי אני, מה אני | karny'story לבטל