חם!

קשה להיות ישראלי ביולי-אוגוסט (וגם החצי שני של יוני הוא לא מציאה). אז כדי לצנן לכם מעט את הקיץ הנה מתכון לגלידת קוקוס מהירת הכנה. וכיוון שהמתכון הזה קל מדי, זרקתי פנימה גם איזו פינה קולדה טבעונית כדי שיהיה לכם מה לעשות עם שאריות קרם הקוקוס.

מצרכים:

לגלידה:

  • 150 מ"ל קרם קוקוס
  • 100 מ"ל סוכר
  • חבילת קצפת צמחית
  • שתי כפות קוקוס טחון

לפינה קולדה:

  • 150 מ"ל רום לבן
  • 150 מ"ל קרם קוקוס
  • 450 מ"ל מיץ אננס

אופן ההכנה:

מחממים את קרם הקוקוס עם הסוכר בסיר קטן רק עד שהסוכר נמס.  מכניסים למקרר להצטנן. מקציפים היטב את הקצפת הצמחית עד שנוצרות "גבעות" בקצפת והיא קשיחה.

עתה מקפלים לתוך הקצפת את קרם הקוקוס המומתק בעדינות עד שנהיה קרם אחיד. מקפלים פנימה גם את הקוקוס הטחון. מכניסים לכלי המתאים למקפיא – ומקפיאים לכמה שעות לפני האכילה.

זהו מוכן. נכון היה פשוט?

בינתיים כדי שלא יהיה לכם משעמם אתם מוזמנים למזוג לתוך בקבוק מתאים את רכיבי הפינה קולדה (שציננתם מבעוד מועד), לערבב היטב ולמזוג אותן לכוסות גבוהות עם פלח אננס ומטריה.

תרגישו כמו בהוואי (ולא כמו בבאר-שבע) – קרירות מובטחת.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s